Opstelling in werking

In de onderstaande opstelling zijn bijna alle beschikbare modules van zowel Magnex Basic als Magnex Pro verwerkt. Meer modules met nieuwe en verrassende effecten zijn in ontwikkeling!

De afmeting van de getoonde bouwplaat is ca. 100 cm x 120 cm. Uiteraard kunt u deze fraai afgewerkte bouwplaten ook bij DYNAMAG bestellen. De maatvoering bepaalt u.

Verwonder uzelf bij Magnex in actie

Techniek heeft de toekomst. Jammer genoeg groeit het tekort aan technisch opgeleide leerlingen zienderogen. Hoe aantrekkelijk is het om deze voorliefde voor techniek aan te wakkeren met educatieve bouwpakketten. Bij DYNAMAG gaan spelenderwijs leren en de fascinatie voor natuurkunde hand in hand. Eigenaar Kurt Mauser ontwikkelde een modulair systeem voor een magnetisch aangedreven kogelbaan.

Demonstratie of meer informatie?

Bent u nu ook nieuwsgierig geworden naar de aantrekkingskracht van de magnetisch aangedreven kogelbaan Magnex? Neem dan snel contact op met Kurt Mauser van DYNAMAG en maak een afspraak voor een demonstratie op locatie. Bel (06) 226 558 88 of vul onderstaand contactformulier in.

Maak een afspraak