Magnex Basic voor kinderen vanaf 4 jaar

Kinderen vanaf 4 jaar bedenken en bouwen met de modules van Magnex Basic iedere keer opnieuw een andere, verrassende kogelbaan. Kinderen met een fascinatie voor techniek en/of natuurkunde gebruiken daarbij  enthousiast al hun fantasie en inspiratie.  Alleen of samen met vriendjes of klasgenootjes. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk Magnex in actie

Veiligheid voorop

Bij de ontwikkeling van Magnex Basic geeft Kurt Mauser vanzelfsprekend prioriteit aan veiligheid. De onderdelen van de kogelbaan zijn met een laser uit kwalitatief hoogwaardig MDF vervaardigd. De krachtige neodymium magneten zijn op veilige wijze in de diverse modules verwerkt.  

Eindeloos experimenteren

Magnex Basic nodigt kinderen uit om te ontdekken en te experimenteren met telkens weer nieuwe baanontwerpen. Het flexibele systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden tot variatie en uitbreiding. Van voor naar achter, van links naar rechts en soms zelfs de hoogte in. Het in elkaar zetten van een magnetisch aangedreven kogelbaan is kinderspel. De verschillende modules eenvoudig tegen elkaar schuiven. Kleine, maar sterke magneetjes houden de modules verder op hun plaats. Echt kinderspel dus…

Afbreken? Modules gewoon van elkaar trekken, er kan niets breken of kapotgaan! Ook dat is kinderspel!

Demonstratie of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar de aantrekkingskracht van de magnetische kogelbaan Magnex Basic? Neem contact op met Kurt Mauser van DYNAMAG en maak een afspraak voor een demonstratie op locatie. Bel (06) 226 558 88 of vul onderstaand contactformulier in.

Opstelling als illustratie

In onderstaande opstelling zijn enkele modules uit Magnex Basic en Magnex Pro verwerkt. Deze opstelling dient alleen voor demonstratie doeleinden. Voor een echte grote opstelling met alle beschikbare modules klikt u op Magnex in actie.

Maak een afspraak met Kurt Mauser